06 20 36 79 56
0411 60 43 53
info@bvanroessel.nl

Berktweg 10
5076 PA Haaren
Nederland

Home

Deel van onze kwekerij


drone beelden winter

B. van Roessel Tuinplanten is de tuinplantenkwekerij van Bart en Arianne van Roessel.

Deze jonge, dynamische kwekerij is gelegen aan de Berktweg 10 in Haaren, een parallelweg van de provinciale weg (N65) ’s Hertogenbosch-Tilburg.
De kwekerij omvat ruim 4 hectare, waarvan 2,25 hectare kas en ongeveer 2 hectare containerveld.


In 2011 is een nieuwe foliekas van 1,3 hectare gerealiseerd, waardoor alle planten nu op één adres worden gekweekt. Alle werkzaamheden worden centraal uitgevoerd, waardoor we snel, efficiënt en nauwkeurig kunnen werken. Hierdoor is het mogelijk snel grotere partijen leverklaar te maken. Maar ook het mengen van planten, prijsstickers drukken en aanbrengen en eventueel voldoen aan andere klantwensen behoort tot de mogelijkheden. Dit alles zorgt ervoor dat wij een flexibele partner kunnen zijn voor onze klanten. Onze klantenkring is dan ook zeer divers, bestaande uit tuincentra, exporteurs, (handels)kwekerijen en grootgroenvoorzieners in binnen- en buitenland.

B. van Roessel Tuinplanten is een assortimentskwekerij van potgekweekte groenblijvende heesters in grotere aantallen. Grotere partijen leveren is dan ook geen enkel probleem. Echter, ook het leveren van mixkarren is een sterk punt door het bredere assortiment.

De hoofdsoorten van ons assortiment zijn euonymus, Sarcococca, Leucothoe, Photinia, Osmanthus en Lavendel. Deze soorten leveren wij in diverse variëteiten, waaronder verschillende licentiesoorten, en verschillende potmaten. De meeste planten worden gekweekt in 1L- en 2L-container. Enkele soorten ook in 5L-container. exclusief bij ons verkrijgbaar de nieuwe soort Euonymus fortunei ‘Dandel’ (Dans Delight).

Dan's Delight


Klik op de link voor nieuwe beelden van de kwekerij met een drone